'Hoeveel beter is het wijsheid te bekomen dan uitgegraven goud, en uitnemender, verstand te bekomen dan zilver!'

Spreuken 16:16

Ik ben Lisanne Mudde. 
De persoon die je hoort bij het luisteren naar de afleveringen van Mirth podcast. 
Deze podcast ben ik begonnen omdat ik iets miste in het aanbod van Nederlandstalige podcasts. Leerzame, open en eerlijke, christelijke podcasts voor jongeren waar je ook echt inspiratie in opdoet. Ik ben namelijk een groot fan van het fenomeen podcasts. Ik vind het heerlijk om op de fiets naar school of tijdens een lange autorit in mijn eentje een podcast te luisteren over onderwerpen die mij aanspreken. 
Het zette een denkproces op gang en na veel wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt om er gewoon zelf een te starten. Na heel wat uitzoekwerk, het maken van een website was het moment dan eindelijk daar en kon ik mijn 'geheim' met de wereld delen. Leuk dat je hier bent en ik wens je veel luisterplezier. 
Hieronder kun je me nog wat beter leren kennen!

Laat ik me eens voorstellen...

Denker, Creatief, spontaan, houdt van puur & echt. 

Enthousiast geworden?

Er is meer...

Blog

Op de blog vind je de afleveringen van de podcasts met transcripten en bronnen. Daarnaast vind je er leuke DIY, extra tips en informatie. See you there!

Shop

Via de shop kun je bij verschillende websites dingen kopen, soms met korting: Bol.com, Blurb, Fletcher Hotels, Simpel ed. Als je via deze links je producten koopt, betaal je niets extra maar krijg ik een klein percentage van het gekochte bedrag. Op die manier  kan de podcast worden gefinancierd. 

Boekenhoek

Hier vind je de besproken boeken in de podcasts met extra informatie en de lessen die ik ervan leerde. Daarnaast vind je er linkjes om ze te bestellen. Als je via die linkjes een boek besteld krijg ik er een klein percentage van, zodat deze podcast kan bestaan. 

Podcasts

Waarschijnlijk ten overvloede, maar natuurlijk zijn er de podcasts. Je kunt ze beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Google etc..

Instagram

Via Instagram krijg je unieke inkijkjes, is er de mogelijkheid om je mening en ideeën te delen. Hier is de mogelijkheid tot wederzijds contact!